Company Joomla Template by Hosting Reviews

VoIP/SIP account

Wanneer u een VoIP account bij ons aanvraagt word deze vaak binnen een aantal minuten al geactiveerd. De kosten voor een VoIP account zijn zeer laag en bedragen slechts €5 p/m. Er is geen limiet op het aantal VoIP accounts dat u kunt afnemen.

Wat is een VoIP account?

Een VoIP account bestaat uit een username en password, die u kunt gebruiken om VoIP apparatuur te configureren. U kunt vervolgens deze apparaten gebruiken om bijvoorbeeld te bellen via het inernet.

Voip/Sip is een afkorting van Session Initiation Protocol, een protocol wat onder andere wordt gebruikt voor bellen via internet
ook wel VoIP (Voice over IP) genoemd.

Door gebruik te maken van het VoIP protocol weet een VoIP telefoon hoe hij moet communiceren met de VoIP provider. De VoIP provider geeft een VoIP account aan de gebruiker die de gebruiker dan in zijn of haar telefoon programmeert.

Een VoIP account is vaak niets meer dan een adres van de SIP server van de VoIP provider, in combinatie met een telefoonnummer en een wachtwoord. Door de VoIP server in te voeren in een VoIP telefoon in combinatie met het telefoonnummer en wachtwoord, kan een VoIP telefoon via internet verbinding maken met de VoIP provider en zo bellen en gebeld worden via VoIP.

Mogelijkheden

Een VoIP account kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Hieronder vind u een aantal apparaten die werken met een VoIP account.

Telefoon nummer koppeling - Een of meerdere voip account kan worden gekoppeld aan een telefoon nummer.

VoIP telefoons – Om te bellen en gebeld te worden via uw internet verbinding

IP intercoms – Om interne telefoons over te laten gaan

Smartphone applicaties – Om via VoIP te bellen op uw Smartphone

Softphone Clients – Om via VoIP te bellen vanaf uw PC

Voordelen

Lage kosten – De kosten voor een VoIP account bedragen slechts 5 euro per maand.

Eenvoudig – Een VoIP account is binnen enkele minuten geconfigureerd op het betreffende VoIP apparaat.

Laagdrempelig - Ideaal voor startende of kleine ondernemingen die enkel willen bellen en gebeld willen worden en geen behoeften hebben aan de uitgebreide functionaliteit van een telefooncentrale.