Company Joomla Template by Hosting Reviews
Servicenummers voor bedrijven

Vele kleine- en middelgrote bedrijven hebben gekozen voor de zakelijke telefonie oplossingen van Callned. Naast deze mooie MKB klanten vertrouwen ook grote partijen op de telefonieoplossingen van Callned. Een 0800- of 0900 servicenummer is bij Callned ruim 30% voordeliger dan bij een traditionele telecomoperator als bijvoorbeeld KPN. Een beter passende servicenummer oplossing, tegen een scherpe prijs. Welkom bij Callned!
 
0800-servicenummer

Een beller belt gratis naar een 0800-nummer.
Uw organisatie betaalt de gesprekkosten. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties of bij organisaties die laagdrempelige toegankelijkheid erg belangrijk vinden. De klanten hebben meer vertrouwen in de organisatie door deze voor hun gratis te bellen nummers.
0900- servicenummer

Bij een 0900-nummer betaalt de beller een door u bepaald tarief. Dit kan een tarief per gesprek of een tarief per minuut zijn. Een 0900-nummer stelt u in staat om geld te verdienen met de telefonische dienstverlening. 0900-nummers zijn o.a. geschikt voor het aanbieden van: algemene informatie, nieuws- en sportberichten, helpdesk en specifieke klantacties (sales).
 
Voordelen 0800-nummer

> Beller belt gratis: zeer laagdrempelig
> Naam in nummer mogelijk
> Professionele landelijke uitstraling
> Kort nummer, eenvoudig te onthouden
 
Voordelen 0900-nummer

> Opbrengsten uit telefonische dienstverlening
> Naam in nummer mogelijk
Professionele landelijke uitstraling
> Kort nummer is eenvoudig te onthouden
 
Ook kunnen bedrijven gebruik maken van regionale netnummers. Deze zijn eenvoudig bij ons te bestellen of te porteren (over te nemen).