• Telefonie voor het MKB - Wij leveren telecomunicatie voor zzp's, eenmanszaken en bedrijven met top service.
  • Dé zakelijke telecomprovider oplossingen voor elk soort bedrijf. Callned is dé aanbieder van zakelijke telefonie. Jouw bedrijf optimaal bereikbaar maken en kosten besparen, dát is onze missie. Met een vast nummer op jou smartphone.
  • Callned gelooft dat telefonie anders en beter kan; dat je meer mag verwachten van je telecomaanbieder. Open & eerlijk: via jouw eigen online klantenpaneel 24/7 inzicht in je belgedrag en toegang tot diensten. Diensten die je per dag kunt aanvragen en opzeggen. Persoonlijk: altijd een advies op maat van jouw persoonlijke accountmanager. Ondersteunend: een telefonie oplossing die jouw bedrijf overal en altijd optimaal bereikbaar maakt.
Company Joomla Template by Hosting Reviews

Call NED bied voor zzp'ers en eenmanszaken dé telecom oplossing, waarbij u alltijd bereikbaar bent voor klanten via een vast telefoonnummer. Wij zorgen voor de totale service zodat uw klanten één nummer hebben om contact met u op te nemen. Wij bieden deze dienst reeds aan voor een maandelijkse prijs van € 7,00 het kan niet goedkoper!

Bovenop het maandabonnement worden de belkosten per maand afgerekend. Belangrijk is dat u per seconde betaald die ook daadwerkelijk verbruikt hebt. Tevens zijn onze bel tarieven tot 50% goedkoper dan bijvoorbeeld KPN of andere aanbieders.

Dit is een behoorlijke besparing voor zzp'ers en eenmanszaken waar elke cent telt. Onze klanten zien een groei in hun omzet puur door de bereikbaarheid die zij bieden aan hun klanten. Zo kan elke ondernemer professioneel overkomen en zijn activiteiten beter beheren.

Onderstaand een opsomming van onze standaard (gratis) hosted functionaliteiten:
 
> Wachttoon
 
> Voicemail naar email
(standaardmelding)
> Opgeven fallback nummer
 
> Doorverbinden en in wacht zetten
> Zelf bepalen inboud/outbound
nummer
 
> Zelf bepalen toestel routering
> Belgroepen en hunting groepen
 
> Invoer externe telefoonnummers
(mobiel/vast)
> Intern toestelnummer, voor intern
bellen en verkort kiezen
 
> Meegeven van gebruikersnaam
binnen en VoIP netwerk
> Volledig zelf beheren van het
belplan van nummers
 
> Directe koppeling met de
gidsbedrijven voor bedrijfsregistraties in telefoon- en andere gidsen 18xx nummers
> Ondersteuning voor meerdere talen; Nederlands en Engels als
standaardtalen
 
> Realtime aanvragen van nieuwe
regionale- en 085 telefoonnummers
en nummerblokken
> Easy provisioning: eenvoudig
provisioning voor Linksys en Cisco
Voip telefoons
 
> Filter. Hiermee kunnen bepaalde
nummers, regio's of bijv. landen,
geblokkerd of juist doorgelaten
worden.
 
Flexibel doorschakelen:
 
 
Het CallNED systeem geeft gebruikers de mogelijkheid zelf flexibel de eindbestemming van hun gesprekken te beheren. Deze functionaliteit is GRATIS in combinatie VoIP. Neemt de client geen VoIP af, dan worden wel de tarieven voor de funcionaliteit in rekening gebracht. Deze tarieven gelden ook bij een basisroutering van een telefoonnummer.