• Telefonie voor het MKB - Wij leveren telecomunicatie voor zzp's, eenmanszaken en bedrijven met top service.
  • Dé zakelijke telecomprovider oplossingen voor elk soort bedrijf. Callned is dé aanbieder van zakelijke telefonie. Jouw bedrijf optimaal bereikbaar maken en kosten besparen, dát is onze missie. Met een vast nummer op jou smartphone.
  • Callned gelooft dat telefonie anders en beter kan; dat je meer mag verwachten van je telecomaanbieder. Open & eerlijk: via jouw eigen online klantenpaneel 24/7 inzicht in je belgedrag en toegang tot diensten. Diensten die je per dag kunt aanvragen en opzeggen. Persoonlijk: altijd een advies op maat van jouw persoonlijke accountmanager. Ondersteunend: een telefonie oplossing die jouw bedrijf overal en altijd optimaal bereikbaar maakt.
Company Joomla Template by Hosting Reviews
Call NED levert VoIP telecom diensten voor het MKB, eenmanszaak en zzp's. VoIP is de afkorting voor Voice over Internet Protocol, wat inhoud dat gebeld wordt via een internetverbinding. Uw pc heeft een IP adres waarmee het zich op internet identificeert. Bij VoIP heeft uw telefoon, net als uw pc, een IP adres. Hierdoor is het mogelijk om via internet te bellen. Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.
 
VoIP bestaat al geruime tijd. Tegenwoordig gebruikt ongeveer 20% van de grotere bedrijven (50+ werknemers) VoIP. Het wordt steeds bekender onder de bedrijven, waardoor de hardware steeds beter en goedkoper wordt. Ook komen er steeds meer aanbieders van VoIP. Aangezien de infrastructuur van netwerken constant verbeterd, wordt het steeds aantrekkelijker om VoIP te gebruiken, ook voor de kleinere ondernemer!
 
U kunt bij uw bedrijf een VoIP server installeren, maar ook gebruik maken van een centraal VoIP netwerk. Voor kleinere bedrijven, max. 50 werknemers, is het aan te raden om zelf een server aan te schaffen en op locatie te installeren. Als u gebruik maakt van een centraal VoIP netwerk heeft u geen eigen server nodig. U betaalt maandelijks voor de diensten die u afneemt. Onderhoud en updates wordt door ons verzorgd. Dit wordt Hosted VoIP genoemd.